Tommy's BMF AB utför stenspräckning med Simplex som är en krutbaserad patron med ett svartkrut som är specialutvecklat för stenspräckning och bergspräckning.

Simplex är en ”mjukare” metod för stenspräckning med minimala vibrationer och stenkast. Denna metod minimerar olyckstillbud och skador på byggnationer och fastigheter.

Metoden är lätthanterlig och passande från en enstaka sten på tomten till större stenmassor som behöver tas bort.

I samband med stenspräckningen kan det även behövas grävning samt bortforsling av markmassor/sten som även erbjuds i samma ”paket” om så önskas.

Vi gör ett kostnadsfritt besök på plats och gör en bedömning om hur mycket stenspräckning behövs och hur lång tid stenspräckningen tar.

I samband med besöket diskuteras även om grävarbete behövs före eller efter stenspräckningen och samt om bortforsling av markmassor behövs.

Efter det ger vi dig ett kostnadsförslag för hela paketet med stenspräckningen, grävning, bortforsling av massor. Eller ett kostnadsförslag på endast stenspräckning.

Vår strävan är att alltid erbjuda ”hela paketet” så att du som kund inte behöver ringa fler än ett samtal och få stenspräckningen utfört från början till slut med endast en entreprenör som du har kontakt med.

Privatpersoner samt företag och föreningar är välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss för vidare information och kostnadsförslag, se under kontakta oss.

gallery/img_0114